Naturlig hyaluronsyre

Hyaluronsyre 

Hyaluronsyre finnes i flere og flere ansiktspleieprodukter så vi har all informasjonen vi trenger for å besvare dine Hyaluronsyrerelaterte spørsmål slik at du vet nøyaktig hva du påfører ansiktet ditt. 

HVA ER HYALURONSYRE? 

Hyaluronsyre høres mye skumlere ut enn det faktisk er ettersom mange av oss aldri ville drømt om å påføre syre i ansiktet. Men, hyaluronsyre er faktisk en gel-lignende substans som har den unike egenskapen å bevare fuktighet. Faktisk produserer kroppen den naturlig også for å hjelpe oss å bevare fuktigheten i huden. Det finnes også i øynene, ledd, og bindevev. 

Vi produserer mindre hyaluronsyre etter hvert som vi eldres og huden blir tørrere og mindre elastisk, som igjen fører til at vi utvikler dype rynker. Derfor fungerer den svært bra som en anti-aldrings komponent i ansiktskremer og serum siden hyaluronsyre kan holde over 1000 ganger sin vekt i vann. 

HUDENS FORDELER AV HYALURONSYRE 

  • Hudfukting – holder huden din fuktig og skinnende 

  • Anti-rynke egenskaper – på grunn av egenskapen til å holde store mengder vann, huden forblir fuktig og hjelper å unngå utvikling av rynker, og fyller inn allerede eksisterende rynker for å redusere synligheten. 

  • Helende egenskaper – Påføring av hyaluronsyre på sår har vist å hjelpe å redusere størrelsen av overflatesår på huden, og hjelper å lindre smerter på disse områdene. 

  • Antioksidant – Hjelper å gi huden et sunt utseende. 

 
 

HYALURONSYRE & DIN DAGLIGE HUDPLEIERUTINE 

Selv det beste hyaluronsyreserum vil ikke kunne effektivt holde huden sunn, strålende og rynkefri om du ikke bruker den sammen med en god rutine for daglig hudpleie, spesielt etter hvert som du eldres. 

 


Opantia Naturlig Hyaluronsyre - A Natural Booster of Your Beauty

For å overleve i tørt klima bruker Opuntia ficus indica-planten bladene (kladodene) for å spare vann under den stikkende overflaten i den møre gelen full av mucilages og polysaccharides.

I Sør-Italia kjenner bøndene som arbeider i åkrene veldig godt til egenskapene til denne naturlige gelen. De er vant til å legge Opuntia blader på huden for å tilføre fuktighet og for å beskytte hud og sår.

*OPUNTIA BIOCOMPLEX SH er en plante hyaluronsyre, hentet fra saften fra opuntia bladene. Den inneholder polysakkarider og den naturlige blandingen av slimete fibre. Produktet produserer en fysisk barriere på huden, beskytter mot miljømessige stressfaktorer og fukter huden dypt. Det induserer sterke hudreparasjonseffekter (sårhelende virkning), tilsvarende hyaluronsyre. Videre øker det hudfuktighetsgraden og hastigheten på hudregenerering av ny hud.