Venita Hudpleie Norge
BLOGG

Nyhet produkt fra VENITA

Venita Lifting Sunscreen - Anti Pigment SPF 30

solkrem, hudpleie, krem, norsk nettbutikk

Hva er Melasma?

Melasma er en type mørke pigmentflekker som hyppigst sees hos gravide kvinner etter soleksponering. Pigmentflekkene oppstår hyppigst i ansiktet, spesielt omkring nesen, øvre delen av kinnene og på underkjeven. Melasma som oppstår under graviditet kalles for chloasma. Pigmentflekkene pleier å gå delvis eller helt tilbake etter svangerskapet, men kan i enkelte tilfeller vedvare også etter fødselen. Tilstanden er ikke farlig, men kan oppleves som kosmetisk skjemmende.

Den viktigste behandlingen av melasma er å unngå unødig sollys og benytte solkrem med høy solfaktor. I enkelte utvalgte tilfeller kan behandling med hudkremer og eventuelt kjemisk peeling, dermabrasjon og laser være nyttig.


Venita Lifting Sunscreen - Anti Pigment SPF30 er en ekstra næringsrik dagkrem til alle typer hud.  Kremen vil hjelpe til med å revitalisere huden, øke fuktigheten og redusere både antall fregner og brune flekker.Kremen inneholder solbeskyttelsesstoffer som er skånsomme mot huden.


Husk solkrem før du nyter solen ute!

A natural booster for your beauty

Naturlig produkter, krem, Anti-aging

Venita Lifting Cream - Naturlig Hyaluronsyre


*OPUNTIA BIOCOMPLEX SH.


For å overleve i tørt klima bruker Opuntia ficus indica-planten bladene (kladodene) for å spare vann under den stikkende overflaten i den møre gelen full av mucilages og polysaccharides.


I Sør-Italia kjenner bøndene som arbeider i åkrene veldig godt til egenskapene til denne naturlige gelen. De er vant til å legge Opuntia blader på huden for å tilføre fuktighet og for å beskytte hud og sår.


*OPUNTIA BIOCOMPLEX SH er en plante hyaluronsyre, hentet fra saften fra opuntia bladene. Den inneholder polysakkarider og den naturlige blandingen av slimete fibre. Produktet produserer en fysisk barriere på huden, beskytter mot miljømessige stressfaktorer og fukter huden dypt. Det induserer sterke hudreparasjonseffekter (sårhelende virkning), tilsvarende hyaluronsyre. Videre øker det hudfuktighetsgraden og hastigheten på hudregenerering av ny hud."9 av 10 er fornøyd med Venita Lifting Cream"

Aloe vera produkter, naturlig produkt, hudpleie, krem

Aloe vera er en flerårig, sukkulent plante med grågrønne, tykke, kjøttfulle, lansettformede blad som sitter i en rosett med 15-30 blad. Bladene er 20-60 cm lange og 8-10 cm brede ved basis, og bladkanten er mer eller mindre tannet med krumme kanttorner.